ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

BOYAN STOYCHEV

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία υπόπτου που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία στη Λάρνακα, του χρηματικού ποσού των 100 χιλιάδων δολαρίων Αμερικής και χρηματικού ποσού μεταξύ 40 χιλιάδων και 50 χιλιάδων ευρώ, καθώς και αριθμού χρυσαφικών και κοσμημάτων, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Boyan Stoychev, 52 ετών, ημερομηνία γέννησης 02/12/1969, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, στο τηλέφωνο 24-804523 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μεταξύ των ωρών 12.30 το μεσημέρι και 8.30 το βράδυ, την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2022, κλάπηκαν από κατοικία στο χωριό Περβόλια, στη Λάρνακα, το χρηματικό ποσό των 100,000 δολαρίων Αμερικής, το χρηματικό ποσό μεταξύ 40 και 50,000 ευρώ, αριθμός χρυσαφικών, και αριθμός κοσμημάτων.

Για την κλοπή εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 52χρονου, ο οποίος εργαζόταν στην κατοικία τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, ενώ οι ιδιοκτήτες της κατοικίας απουσίαζαν, ο ύποπτος αναχώρησε πρόωρα από την κατοικία γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, παρά το ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο εργοδότησης του, όφειλε να εργάζεται στην κατοικία μέχρι τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής.

TWITTERFACEBOOK


Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.