ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Εξακολουθούν να καταζητούνται – Συνελήφθησαν έξι πρόσωπα

Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 01/07/2022, που αφορούσε οκτώ πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, έχουν συλληφθεί οι έξι εξ αυτών, ηλικίας 31, 28, 35, 24 και 32 ετών.
Εξακολουθούν να καταζητούνται οι ακόλουθοι:

  1. Ezejiofor Nnamdi Emmanuel, 41 ετών, ημερομηνία γέννησης 24/12/1980, από τη Νιγηρία
  2. Ibeh Jerome Jeff, 50 ετών, ημερομηνία γέννησης 10/04/1972, από τη Νιγηρία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τον Μάιο και Ιούνιο, 2022, παράνομα εξασφαλίστηκε εγγραφή και άδεια εισόδου των οκτώ υπόπτων στη Δημοκρατία, για σκοπούς εργοδότησης τους σε πλοίο εταιρείας που εδρεύει στο εξωτερικό, όπως ψευδώς φέρεται να αναφέρθηκε στις αιτήσεις για έκδοση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία. Για την εγγραφή και εξασφάλιση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία, φέρεται να εξαπατήθηκε εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

tw

fb