ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την κλοπή ποσού πέραν των 490 χιλιάδων ευρώ διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού πέραν των 490 χιλιάδων ευρώ διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος φέρεται να οικειοποιήθηκε τα χρήματα, από εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 31χρονος φέρεται να εξέδιδε στο όνομά του, τραπεζικές επιταγές της εταιρείας, τις οποίες και εξαργύρωνε σε μετρητά. Οι επιταγές φέρεται να ήταν ήδη υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο και τη Λογίστρια της εταιρείας, χωρίς ωστόσο να φέρουν οποιαδήποτε άλλα στοιχεία, όπως χρηματικό ποσό και στοιχεία δικαιούχου.

Οι λευκές επιταγές ήταν στην κατοχή του υπόπτου για τους σκοπούς διαφόρων πληρωμών που αφορούσαν στις εργασίες της εταιρείας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του ως δικαιούχος, και διάφορα χρηματικά ποσά, ο ύποπτος φέρεται να απέσπασε το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η κλοπή των χρημάτων διαπιστώθηκε μετά από λογιστικό έλεγχο και αφορούσε στην περίοδο από το έτος 2020 μέχρι και σήμερα. Σχετική καταγγελία στην Αστυνομία υπέβαλε μέτοχος της εταιρείας, χθες το απόγευμα.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 31χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Την υπόθεση διερευνά ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας.