ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεβίωσε 73χρονη μετά τον τραυματισμό της από πυρκαγιά που τέθηκε κακόβουλα σε κατοικία στη Λεμεσό στις 08 Ιουνίου

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία

Απεβίωσε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό της από πυρκαγιά που είχε τεθεί κακόβουλα σε κατοικία στην επαρχία Λεμεσού, στις 08 Ιουνίου, η Δήμητρα Χαραλάμπους, 73 ετών, από Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην κατοικία, είχε χάσει τη ζωή του και ο Μιχαλάκης Μάγκας Δημητρίου, 79 ετών, επίσης από Λεμεσό, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός εντός της κατοικίας, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η 73χρονη Δήμητρα Χαραλάμπους επίσης εντοπίστηκε εντός της κατοικίας, μαζί με άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 77 ετών. Οι δύο γυναίκες έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία στη Γενική Κλινική Εγκαυμάτων. Η Χαραλάμπους απεβίωσε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί σήμερα. Η 77χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Γενική Κλινική Εγκαυμάτων.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση φόνου, μαζί και με την υπόθεση φόνου του 79χρονου Μιχαλάκη Μάγκα, ενώ επίσης διερευνά τις συνθήκες θανάτου και του Στυλιανού Χριστοφή, 59 ετών, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην κατοικία στη Λεμεσό, εντοπίστηκε νεκρός, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 08 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άνδρας θεάθηκε να απομακρύνεται από την κατοικία του 79χρονου Μιχαλάκη Μάγκα, στο χωριό Πύργος Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο, ενώ στην κατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας, νεκρός ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, η 77χρονη σύζυγος του Μιχαλάκη Μάγκα, και η 73χρονη Δήμητρα Χαραλάμπους. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοιχτό χώρο σε αγροτική περιοχή του χωριού Πύργος, νεκρός ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή. Ο 59χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα του βρισκόταν κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρισκόταν και το αυτοκίνητό του.

Ο 59χρονος φέρεται να είχε νωρίτερα μεταβεί στην κατοικία του 79χρονου, όπου βρίσκονταν ο 79χρονος, η 77χρονη και η 73χρονη. Ακολούθως ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα πλαστικό δοχείο, εγκατέλειψε το σημείο, ενώ στην κατοικία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, που όπως διαπιστώθηκε είχε τεθεί κακόβουλα.

Υπόθεση φόνου και απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.