ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόπειρα φόνου – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση – Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και τρίτου προσώπου.


Ανανέωση είδησης 19.005 Ιουλίου, 2022

Τα πιο κάτω πρόσωπα, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη και τρίτου προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Αρχική είδηση 18:57 – 4 Ιουλίου, 2022

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 23 και 21 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Μόρφου.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, ηλικίας 33 ετών, σε οικία στην περιοχή Μόρφου.
Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα με μπαλτά και σιδερένια σωλήνα, στο σώμα και στο κεφάλι.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου και 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.