ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 23χρονος για υπόθεση υποβοήθησης παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία

Στη σύλληψη 23χρονου, που καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Εναντίον του 23χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα, που διαπράχθηκαν τον Οκτώβριο του 2021. Για σκοπούς εντοπισμού του, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων, ωστόσο μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας ή των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Αύριο ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Για την ίδια υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 34χρονος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.