ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινές φυλάκισης σε 35χρονο για τη διάπραξη αριθμού διαρρήξεων και κλοπών

Συντρέχουσες ποινές φυλάκισης για τη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών, επιβλήθηκαν σήμερα σε άντρα ηλικίας 35 ετών, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, με μεγαλύτερη την ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι ετών, για τη διάπραξη διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Οι ποινές φυλάκισης αφορούν σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και συγκεκριμένα, σε δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικιών, και σε μία υπόθεση διάρρηξης χρυσοχοείου, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, 2021.

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 02 Νοεμβρίου, 2021 από κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου. Μεταξύ των ημερομηνιών 29 Οκτωβρίου και 02 Νοεμβρίου, διαρρήχθηκε το σπίτι του, από όπου κλάπηκαν συλλογή νομισμάτων, χρυσαφικά, και άλλα αντικείμενα.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά επίσης σε διάρρηξη κατοικίας. Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 30 Νοεμβρίου, από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, που βρίσκεται στην Πέγεια. Από την κατοικία κλάπηκε αριθμός κοσμημάτων.

Η τρίτη υπόθεση αφορά σε διάρρηξη χρυσοχοείου, που επίσης βρίσκεται στην επαρχία Πάφου. Η διάρρηξη διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Δεκεμβρίου. Από το υποστατικό κλάπηκε αριθμός κοσμημάτων και χρυσαφικών.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία που συνέδεε τον 35χρονο με τις τρεις διαρρήξεις και κλοπές. Αυτός συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, οι τρεις υποθέσεις καταχωρήθηκαν από την Αστυνομία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για εκδίκαση.

Τις τρεις υποθέσεις είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύλληψη 34χρονου για τρεις υποθέσεις διαρρήξεων στην Πάφο