ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 34χρονου μετά τον εντοπισμό κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από κατοικία στη Λευκωσία

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή που πιστεύεται ότι κλάπηκαν από κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου να διερευνά.

Η διάρρηξη της κατοικίας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 03 Μαΐου, από την 78χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ της 21ης Απριλίου και της 03ης Μαΐου, 2022. Από υπνοδωμάτιο της οικίας κλάπηκαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, που διαπίστωσαν τη διάρρηξη της κατοικίας, ενώ από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου υπόπτου. Ανακρινόμενος σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, ο ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής, ενώ στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε με τη συγκατάθεση του, στην κατοικία του, ο ίδιος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας αριθμό κοσμημάτων και αντικειμένων αξίας, που όπως ομολόγησε, είχε κλέψει από την κατοικία της 78χρονης.

Εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.