ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

NEPHALI ZAMAVLEMA

Τα στοιχεία και φωτογραφία 16χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Nephali Zamavlema, ημερομηνία γέννησης 10/04/2006, από το Κονγκό, ο οποίος ελλείπει από την Τρίτη, 31 Μαΐου, 2022.

Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά και μαύρα μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο μακρύ παντελόνι και παντόφλες, ενώ είχε στην κατοχή του μαύρο σακίδιο ώμου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.


Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

TWITTERFACEBOOK