ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναφορικά με κλοπές από καταστήματα – Συλλήψεις αναζητούμενων προσώπων

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27, 29 και 37 ετών, που αναζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν στη Λάρνακα στις 25 και 27 Μαΐου 2022, προχώρησε χθες η Αστυνομία. (Αστ. Ανακ. για αναζητούμενα πρόσωπα ημερομηνίας 28/5/2022, σχετική).
Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε στις 25 Μαΐου, σε κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης, όπου σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν αριθμό ειδών ένδυσης, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένου τύπου τσάντα. Η αξία των ειδών ένδυσης που κλάπηκαν ανέρχεται στις €7,000 περίπου.
Επίσης, στις 27/5/2022, μέλη της ασφάλειας του πολυκαταστήματος, όπου βρίσκεται το πιο πάνω κατάστημα, εντόπισαν άγνωστο πρόσωπο, το οποίο είχε στην κατοχή του την συγκεκριμένου τύπου τσάντα. Μόλις ο άγνωστος κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, άφησε την τσάντα και τράπηκε σε φυγή, ενώ αφού παραλήφθηκε η τσάντα, διαπιστώθηκε ότι σε αυτήν υπήρχαν διάφορα είδη ένδυσης, αξίας €330 περίπου, τα οποία είχαν κλαπεί από δεύτερο κατάστημα.
Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν χθες μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας, ότι η 29χρονη βρισκόταν έξω από υποστατικό στη Λάρνακα. Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν εκεί άμεσα και εντόπισαν την 29χρονη εντός του υποστατικού, αλλά και τους 27χρονο και 37χρονο, οι οποίοι βρίσκονταν εντός οχήματος, έξω από το υποστατικό.
Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και διάφορα εργαλεία.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τη υπόθεση.


Σημ.: φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.