ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη τριών προσώπων για απόπειρα κλοπής καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Λεμεσό

Άλλοι τρεις καταλύτες ανευρέθηκαν στις κατοικίες των δύο υπόπτων

Για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας κλοπής καταλύτη αυτοκινήτου και της πρόκλησης ζημιάς στο αυτοκίνητο, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε στη Λεμεσό, τρία πρόσωπα ηλικίας 23, 28 και 33 ετών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες των δύο από τους τρεις υπόπτους, ανευρέθηκαν άλλοι τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, που διερευνάται εάν έχουν κλαπεί από οχήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.30 τα μεσάνυκτα, λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, τρία πρόσωπα προσπαθούν να κλέψουν καταλύτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε δρόμο στην περιοχή Γερμασόγειας. Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο άντρες ηλικίας 28 και 33 ετών, να βρίσκονται δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που ήταν ανυψωμένο με κρίκο, ενώ κάτω από το όχημα, βρισκόταν τρίτος άντρας, ηλικίας 23 ετών, που είχε μαζί του ένα εργαλείο κοπής τύπου σέγα, ένα εργαλείο τύπου καστανιάς, και γάντια.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τους τρεις υπόπτους και αφού διαπίστωσαν ότι, το σύστημα εξάτμισης του σταθμευμένου αυτοκινήτου ήταν μερικώς κομμένο στο σημείο του καταλύτη, προχώρησαν στη σύλληψη των υπόπτων. Σε έρευνες που έγιναν στη συνέχεια, ανευρέθηκαν άλλοι τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, δύο στην κατοικία του 23χρονου υπόπτου και ένας καταλύτης στην κατοικία του 28χρονου. Για τους τρεις καταλύτες που ανευρέθηκαν διεξάγονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν αποτελούν προϊόν κλοπής.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας να διερευνά.