ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναφορικά με απόπειρα φόνου – Υπό κράτηση 69χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε 69χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 69χρονος, μετέβη χθες το απόγευμα σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, αναφέροντας ότι πυροβόλησε 45χρονο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου από τις εξετάσεις που διεξήγαγαν διαπίστωσαν, ότι ο 69χρονος, είχε πυροβολήσει δύο φορές τον 45χρονο με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο χέρι. Ο 69χρονος αφοπλίστηκε τελικά από άλλο πρόσωπο που βρισκόταν στη σκηνή.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Επίσης, για νοσηλεία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ο 69χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αφοπλισμού του, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Εναντίον του 69χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.