ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – Συλλήψεις

Γύρω στις 10 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, τέσσερα πρόσωπα, προσπαθούσαν να απαγάγουν μια γυναίκα, βάζοντας την δια της βίας σε αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς επίσης και την γυναίκα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 34χρονη, η οποία νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από 45χρονη, με σκοπό να συναντηθούν για να αγοράσει η τελευταία από κοντά της, διάφορες κρέμες προσώπου.

Η συνάντηση των δύο γυναικών, διευθετήθηκε στις 9.30 το βράδυ σε σημείο κοντά στο σπίτι της παραπονούμενης.

Αμέσως στο σημείο συνάντησης, αφίχθηκαν ακόμη τρία πρόσωπα (Δύο γυναίκες και ένας άντρας ηλικίας), 40, 44, 47, οι οποίοι έδεσαν την 34χρονη με σχοινί, τη φίμωσαν και προσπάθησαν να την βάλουν σε αυτοκίνητο.

Η παραπονούμενη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, ένας εκ των δραστών, να προτάξει εναντίον της μαχαίρι.

Πολίτης, ο οποίος άκουσε το κάλεσμα της 34χρονης, προσέτρεξε για βοήθεια και κατάφερε να κατεβάσει την 34χρονη από το αυτοκίνητο των δραστών, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η παραπονούμενη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε έγκαυμα στην ωμοπλάτη λόγω τριβής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον της 34χρονης, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης (ΤΑΕ Λάρνακας), για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.