ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για το Πρωτάθλημα CYTA A΄ Κατηγορίας

Κυριακή 15/05/2022 και ώρα 19:00 στο στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Κυριακή 15.05.2022 και ώρα 19:00, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ για το πρωτάθλημα CYTA, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Για τους φιλάθλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες κερκίδες του Σταδίου.

Προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο ερχόμενοι από τον κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου πάρα το Γ.Σ.Π. και τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας και να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τους Νοτιοδυτικούς χώρους στάθμευσης του σταδίου.

Για τους φιλάθλους της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα καταλάβουν τη Βόρεια κερκίδα του Σταδίου.

Προτρέπονται να προσέλθουν στο Στάδιο ακολουθώντας το δρομολόγιο από τα φώτα τροχαίας πρώην ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν στον Βόρειο Χώρο Στάθμευσης του Σταδίου.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του Σταδίου απαγορεύεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης πιθανόν να συλληφθεί και να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.