ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναρκωτικά και περιουσία, που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία εντοπίστηκε σε οικία στη Λεμεσό

Συνελήφθη 35χρονος

Περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, ναρκωτικές ουσίες και εκρηκτικές ύλες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε οικία, 35χρονου. Για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, ο 35χρονος ένοικος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η έρευνα, διενεργήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, που στήθηκε μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, σύμφωνα με την οποία στη συγκεκριμένη οικία αποκρύπτεται κλοπιμαία περιουσία.

Το πρωί σήμερα, μετά από σχετική παρακολούθηση, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εισήλθαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην εν λόγω οικία. Εκεί εντοπίστηκε ο 35χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία, με την συμμετοχή μελών του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, καθώς και της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού). Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, είδη υγιεινής και οικοδομικά υλικά, γεννήτριες, μουσικά όργανα, ρολόγια και άλλα, για τα οποία ο 35χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως περιήλθαν στην κατοχή του. Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ποσότητα
μεταμφεταμίνης, βάρους εφτά γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, δύο πυρσοί και ένα καπνογόνο.

Εναντίον του 35χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνούν την υπόθεση.