ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός και κατάσχεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων

Γύρω στις 6.50 χθες το απόγευμα μέλος της Αστυνομίας ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας έλαβε πληροφορία από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, που αφορούσε συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, το οποίο προερχόμενο από τις κατεχόμενες περιοχές προς το σημείο διέλευσης Κάτω Πύργου – Λιμνίτη παρέλειψε να σταματήσει για έρευνα και ανέπτυξε ταχύτητα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

            Το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 7.10 και ανακόπηκε στο χωριό Κάτω Πύργος. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 22 ετών και οι δύο από χωριά της επαρχίας Πάφου. Από περαιτέρω έρευνα εντοπίστηκε σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος, χρηματικό ποσό τόσο σε ευρώ όσο και σε τουρκικές λίρες το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και παραδόθηκε στο Τμήμα Τελωνείων.

            Ακολούθησε έρευνα σε περιοχή πλησίον του οδοφράγματος Κάτω Πύργου – Λιμνίτη, όπου εντοπίστηκαν 63 κούτες τσιγάρων που περιείχαν από 10 πακέτα η κάθε μία, 64 κούτες συσκευασμένου καπνού που περιείχαν από 10 πακέτα καθώς επίσης και 5 κούτες επίσης συσκευασμένου καπνού που περιείχαν από 5 πακέτα.

            Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.