ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

AHMAD RAYED AL ZAHRI

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 27χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να καταζητείται σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε την Κυριακή, 01/05/2022, στη Λευκωσία, με θύμα 28χρονο, δίνει ξανά στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του υπόπτου.

Πρόκειται για τον Ahmad Rayed Al Zahri, ημερομηνία γέννησης 18/06/1994, από Ιορδανία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, 01/05/2022, ενώ άντρας ηλικίας 28 ετών, βρισκόταν σε οδό στη Λευκωσία, τον προσέγγισαν ο 27χρονος καταζητούμενος μαζί με δεύτερο ύποπτο, άντρα ηλικίας 36 ετών, και μετά από συζήτηση που είχαν, ο 27χρονος επιτέθηκε εναντίον του με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Αμέσως μετά οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.

Την ίδια μέρα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 36χρονου υπόπτου, ενώ ο 27χρονος καταζητείται.

TwitterFacebook


Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.