ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις συλλήψεις στη Λεμεσό για υπόθεση διάρρηξης και υποθέσεις κλοπής

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, καθώς και στη σύλληψη άντρα και γυναίκας, ηλικίας 59 και 41 ετών αντίστοιχα, σχετικά με υπόθεση κλοπής καυσίμων από οχήματα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στη Λεμεσό.

Ο 27χρονος ύποπτος για τη διάρρηξη κτιρίου συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού στη σκηνή της διάρρηξης.

Η διάρρηξη σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, διαπράχθηκε λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα χθες, σε ιδιωτικό φροντιστήριο στη Λεμεσό, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία από το υποστατικό.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.
Με δικαστικά εντάλματα συνελήφθησαν και οι 59χρονος και 41χρονη ύποπτοι για υποθέσεις κλοπής καυσίμων από οχήματα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων από τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις κλοπής 200 λίτρων πετρελαίου, από δύο οχήματα εργοληπτικής εταιρείας, που διαπράχθηκαν σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες τον περασμένο Δεκέμβριο και τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ τα δύο οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο, στην επαρχία Λεμεσού.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού να συνεχίζει τις εξετάσεις.