ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 7χρονος, που τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση

Υπέκυψε χθες βράδυ στα τραύματά του ο 7χρονος Σέργιος Αρζουμανίδης, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τραυματισμό του σε οδική σύγκρουση.

Η σύγκρουση στην οποία είχε τραυματιστεί ο 7χρονος, συνέβη στις 17 Απριλίου 2022 στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του DMITRII POLISHCHUK, 43 ετών, από τη Ρωσία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το τροχαίο, συνέβη γύρω στις 4.15 το απόγευμα, στην οδό Αμπελακίων στον Ποταμό Γερμασόγειας, όταν η τρίτροχη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 43χρονος, με επιβάτη τον 7χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε πεζοδρόμιο και σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Από την ανατροπή, οι δύο επιβαίνοντες της τρίτροχης μοτοσικλέτας, τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 43χρονος, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Το 7χρονο αγοράκι, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.