ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράση γυναικών που αποσκοπούν στην κλοπή περιουσίας από σπίτια

Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή και προειδοποιεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, σε σχέση με πρόσφατο περιστατικό, το οποίο αφορά τη δράση γυναικών, που αποσκοπούν στην κλοπή περιουσίας από σπίτια.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άγνωστες γυναίκες επισκέφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα στην οικία της στην επαρχία Λευκωσίας και ζήτησαν ως βοήθεια παλιά ρούχα.

Κατά το χρόνο της επίσκεψης τους στην οικία της ηλικιωμένης, μια εκ των γυναικών, ζήτησε όπως χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Με το πέρας της παρουσίας των τεσσάρων γυναικών στην οικία, η ηλικιωμένη διαπίστωσε, ότι είχε κλαπεί χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, όλες οι ύποπτες γυναίκες είχαν Ελληνική προφορά και ήταν ηλικίας μεταξύ 20-30 ετών (οι τρεις) και 40 (η τέταρτη).

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένο και να μην εμπιστεύεται άγνωστα άτομα.

Επίσης, καλούνται οι πολίτες να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να εισέρχονται στην οικία τους, αφού τα ύποπτα πρόσωπα, βρίσκουν διάφορες προφάσεις ώστε να ξεγελάσουν τους ένοικους της οικίας και να κλέψουν είτε χρηματικά ποσά, είτε αντικείμενα αξίας.

Σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψη οποιοδήποτε προσώπου παρόμοιο με το υπό αναφορά περιστατικό, να ενημερώνει άμεσα την Αστυνομία στους πλησιέστερους Αστυνομικούς Σταθμούς ή στη γραμμή επικοινωνίας του Πολίτη 1460.