ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 41χρονου μετά τον εντοπισμό πιστολιού, αεροβόλου όπλου και σφαιρών

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ενός πιστολιού, ενός αεροβόλου όπλου, και αριθμού σφαιρών πιστολιού, στην κατοικία του στη Λευκωσία. Τα δύο όπλα και οι σφαίρες, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας, που διεξήχθη στην κατοικία του 41χρονου υπόπτου.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, σε συντονισμό με μέλη της ΜΜΑΔ, προχώρησαν γύρω στις 6.00 χθες το απόγευμα, σε επιχείρηση έρευνας της κατοικίας του υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε στη βάση πληροφορίας για κατοχή πιστολιού. Με την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία του, ο 41χρονος πέταξε στο έδαφος ένα πιστόλι, με τη γεμιστήρα του. Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και αριθμό σφαιρών πιστολιού, μέσα σε τσάντα ώμου, που βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας, ενώ στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν ένα αεροβόλο όπλο.

Τα δύο όπλα και οι σφαίρες που ανευρέθηκαν κατακρατήθηκαν για να τύχουν εξετάσεων, μεταξύ άλλων και από οπλουργό της Αστυνομίας, ενώ ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου και μη πυροβόλου όπλου, και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.