ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 45χρονος ύποπτος για υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους

Δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους

Διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον άντρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης, και πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ, που διεξήχθη στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο, στις 12 Μαρτίου, 2022.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμμετέχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν, ενώ φέρεται να επιτέθηκε εναντίον επιτηρητή που εργαζόταν στο Στάδιο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκχυμώσεις στο πρόσωπο.

Το πρωί σήμερα, ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση, ενώ υπέβαλε ενώπιον του Δικαστηρίου, και αίτημα αποκλεισμού του 45χρονου από τους αθλητικούς χώρους.

Το Δικαστήριο όρισε στις 20 Μαΐου, την επόμενη ημερομηνία ακρόασης, ενώ εξέδωσε και διάταγμα απαγόρευσης της εισόδου του 45χρονου κατηγορούμενου στους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οχλαγωγία σε αθλητικό χώρο – Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης – Συνελήφθη 45χρονος

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με όρους που έθεσε το Δικαστήριο, για να διασφαλιστεί η παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.