ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός 6 κιλών και 640 γραμμαρίων κάνναβης – Συνελήφθη 62χρονος

Τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση

Ανανέωση είδησης 12.36 μμ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο κάτω υπόθεσης ο 62χρονος, οδηγήκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Διαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.


Η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 62 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ο 62χρονος χθες το πρωί είχε μεταβεί στο ταχυδρομείο Λάρνακας, με σκοπό να παραλάβει συγκεκριμένο πακέτο – χαρτοκιβώτιο, το οποίο όμως δεν του παραδόθηκε, γιατί δεν είχε στην κατοχή του ταυτότητα.

Οι κινήσεις του 62χρονου θεωρήθηκαν ύποπτες, με αποτέλεσμα το εν λόγω χαρτοκιβώτιο να ελεγχθεί.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι εντός του χαρτοκιβωτίου υπήρχαν κρυμμένες ανάμεσα σε ρουχισμό, έξι συσκευασίες νάιλον, οι οποίες περιείχαν 6 κιλά και 640 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 62χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και κλήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ότι μετέβη στο ταχυδρομείο με σκοπό να παραλάβει το εν λόγω χαρτοκιβώτιο.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.