ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου

Θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στην Κύπρο και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Αστυνομίας, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ).

Μέσα σε ένα εποικοδομητικό κλίμα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν προτάσεις και απόψεις επί των πιο πάνω θεμάτων. Εξέφρασαν μάλιστα την κοινή θέλησή τους για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας προς όφελος του κοινού και διατύπωσαν την κοινή τους βούληση για επανάληψη ανάλογων συναντήσεων για καλύτερο συντονισμό των δράσεων τους.

Η αντιπροσωπεία της ΟΣΑΚ αποτελείτο από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρη Λαμπραινίδη, Δέσποινα Ρούσου και Ανδρέα Χριστοδούλου, ενώ από πλευράς Αστυνομίας, πέραν από τον Αρχηγό συμμετείχε και ο Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Ανώτερος Αστυνόμος Ιάκωβος Ιωάννου.

Ο εκ των μελών της αντιπροσωπείας της ΟΣΑΚ Δημήτρης Λαμπριανίδης εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνάντησης τις θερμές ευχαριστίες της Ομοσπονδίας, τόσο προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, όσο και προς ολόκληρο το Σώμα, για την «δουλειά που γίνεται», όπως ανέφερε, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.