ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλειστό στη Λευκωσία τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού

Εναλλακτικά δρομολόγια από και προς Λευκωσία

Κλειστό προσωρινά είναι στη Λευκωσία, το τμήμα της λεωφόρου Λεμεσού παρά τη συμβολή με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, μέχρι και τη συμβολή με τη λεωφόρο Κέννεντυ, και στις δύο κατευθύνσεις, από και προς Λευκωσία, λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για την ασφάλεια στις διακινήσεις των φιλάθλων και του ευρύτερου κοινού, μετά την ολοκλήρωση στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου, του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Για τις διακινήσεις τους προς Λευκωσία, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, μέσω της λεωφόρου Αθαλάσσας, τη λεωφόρο Ακροπόλεως προς τη λεωφόρο Νίκης.

Οι διερχόμενοι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς την Αγλαντζιά, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Λάρνακος και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, ενώ οι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο Λευκωσίας προς το Στρόβολο και τον αυτοκινητόδρομο προς Λάρνακα και Λεμεσό, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Καλλιπόλεως, καθώς επίσης, τη λεωφόρο Νίκης προς τη λεωφόρο Ακροπόλεως και τη λεωφόρο Αθαλάσσας.

Στα σημεία και περιοχή της λεωφόρου Λεμεσού, βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό. Προτρέπονται οι διερχόμενοι να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.