ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά από πληροφορία από πολίτη εντοπίστηκε 14χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό του

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη, ανήλικος 14 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία του στην επαρχία Πάφου, από την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, 2022.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 14χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 27 Μαρτίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 4.00 σήμερα το απόγευμα, γυναίκα είδε τον 14χρονο να κινείται σε περιοχή στο Στρόβολο και αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον ανήλικο ελλείποντα, αφού είχε δει τη φωτογραφία του σε δημοσίευμα της σχετικής Αστυνομικής Ανακοίνωσης. Άμεσα επικοινώνησε με φιλανθρωπικό Οργανισμό, λειτουργοί του οποίου ενημέρωσαν το ΤΑΕ Πάφου, με τα μέλη του ΤΑΕ να ενημερώνουν στη συνέχεια την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, έσπευσαν στην περιοχή, όπου γύρω στις 4.30 το απόγευμα, εντόπισαν τον 14χρονο, που όπως διαπιστώθηκε είναι καλά στην υγεία του.

Ο νεαρός έχει παραληφθεί από τη μητέρα του, ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου, έχουν επικοινωνήσει και ευχαριστήσει την πολίτη που βοήθησε στον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του ανηλίκου. Μετά και τον εντοπισμό του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.