Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

DIALLO MOHAMMED

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 16χρονου, ο οποίος ελλείπει από το χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Diallo Mohammed, από τη Γουινέα, ο οποίος ελλείπει από τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής, 18 Μαρτίου, 2022. Ο 16χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά, μαύρα μαλλιά, και μαύρα μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε κόκκινη ζακέτα, κόκκινο παντελόνι, και παντόφλες, ενώ έφερε στην πλάτη, σακίδιο χρώματος μαύρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.