ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχηγός Αστυνομίας: Αυτονόητη και δεδομένη η συνεισφορά της Αστυνομίας στις δράσεις του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, μια Ευχή»

Την έναρξη της πορείας μοτοσικλετιστών, στο πλαίσιο της 22ης διαδρομής Αγάπης, του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» έδωσε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου. Η εκκίνηση δόθηκε στην τάφρο D’ Avilla, στη Λευκωσία, απ’ όπου δεκάδες μοτοσικλετιστές μέσα από τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν, θα ενημερώσουν για θέματα παιδικού καρκίνου και θα μαζέψουν χρήματα για οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.

Μιλώντας προς τους συμμετέχοντες, ο κ. Παπαθεοδώρου, χαρακτήρισε τη συνεισφορά της Αστυνομίας, στις δράσεις του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» ως αυτονόητη και δεδομένη, αφού όπως εξήγησε η Αστυνομία αποτελεί ένα οργανισμό με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως η Αστυνομία θα συνεχίζει να έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της, την κοινωνική προσφορά, αφού αυτή, όπως είπε, είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τον κοινωνικό ρόλο και την αποστολή της.

Αναφερόμενος στα παιδιά, τους μαχητές της ζωής, όπως τα χαρακτήρισε, ο Αρχηγός ανέφερε ότι μέσα από τον αγώνα τους «γίνονται αληθινά και φαεινά παραδείγματα, για τον κάθε ένα από εμάς και την κοινωνία μας στο σύνολο».