ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις σχετικά με υπόθεση διάρρηξης στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 29 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας και εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.10μ.μ χθες, ενώ μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αναγνώρισε ένα όχημα χωρίς αριθμούς εγγραφής, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη φαρμακείου την προηγούμενη ημέρα στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ εντός του οχήματος διακρίνονταν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως το εν λόγω όχημα ανήκει σε 25χρονο, ενώ στη συνέχεια, γύρω στις 7 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε οικία 29χρονου στην Πάφο, στην οποία βρισκόταν και ο 25χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία δέσμη με χαρτονομίσματα, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κερμάτων, δύο πινακίδες εγγραφής οχήματος, καθώς επίσης και έξι φυσίγγια.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και σήμερα το πρωί, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου και κλοπής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.