ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

MARIUS RAFAEL BIZOIU

Τη φωτογραφία και στοιχεία καταζητούμενου υπόπτου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Marius Rafael Bizoiu, 32 ετών, από Ρουμανία, κάτοικος Κύπρου, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπής οικιακών συσκευών, αξίας πέραν των 7,000 ευρώ.

Τα αδικήματα φέρεται σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 23 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου, 2021, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.