ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλοπή μοτοσικλέτας – Παράνομη κατοχή περιουσίας – Παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών – Υπό κράτηση 23χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή μοτοσικλέτας, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15 χθες το απόγευμα, πολίτες εντόπισαν δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες εγγραφής, να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Με την άφιξη της Αστυνομίας, ο ένας οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ ο δεύτερος συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων αφού δεν είχε οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του.
Ο ύποπτος ηλικίας 23 ετών και οι δύο μοτοσικλέτες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι η μια μοτοσικλέτα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 6/3/2022, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις για να εντοπιστεί και ο ιδιοκτήτης της δεύτερης.
Επίσης, σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 23χρονου, ένα χρυσό ρολόι και τρία πλήρη φυσίγγια, ενώ εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Για την ίδια υπόθεση, έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου υπόπτου, ο οποίος καταζητείται.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.