ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά το βράδυ της Παρασκευής

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς:

Περιοχή Μόρφου

Κακοπετριάς – Καρβουνά
Κακοπετριάς– Pinewood
Κακοπετριάς – Σπηλιών
Πεδουλά – Προδρόμου – Πλατρών
Πεδουλά – Κύκκου
Προδρόμου – Λεμύθου

Επαρχία Λεμεσού

Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά – Τροοδους

Ολισθηρό λόγω των καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που έχει σημειωθεί, είναι το οδόστρωμα σε όλο το οδικό δίκτυο στις ορεινές περιοχές της Μόρφου, ιδιαίτερα εντός του χωριού Κακοπετριάς, καθώς και του δρόμου Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά – Πεδουλά.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Γι’ αυτό προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».