ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα Υ.ΚΑ.Ν. με θέμα: Πορεία Προς ΙΙ «εάν πορευθώ εν μέσω σκιάς…»

Ημερίδα ανοιχτού διαλόγου με την κοινωνία για την εξάρτηση, διοργανώνει η Αστυνομία Κύπρου και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – Υ.ΚΑ.Ν., που απευθύνουν πρόσκληση στο κοινό για συμμετοχή – είσοδος δωρεάν – στην ενημερωτική ημερίδα. Η ημερίδα, με θέμα Πορεία Προς ΙΙ «εάν πορευθώ εν μέσω σκιάς…», θα περιλαμβάνει και συζήτηση μεταξύ του κοινού και των Ομιλητών επιστημόνων και εκπαιδευτικών που λαμβάνουν μέρος.

Η ημερίδα διεξάγεται σήμερα Πέμπτη, 07 Απριλίου, 2022, μεταξύ των ωρών 9.30π.μ. και 1.00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, στη Λευκωσία, με το κοινό να είναι ευπρόσδεκτο να παρευρεθεί και να συμμετέχει στον ανοιχτό διάλογο.

Οι συνομιλητές, Πρωτοπρεσβύτερος Κυπριανός Κουντούρης – Επίκουρος Καθηγητής της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, και Διευθυντής της Θεολογικής Σχολής Κύπρου, κ. Ανδρέας Χατζηθωμάς – Εκπαιδευτικός/Συγγραφέας, κ. Στέλιος Σεργίδης – Υποδιοικητής Υ.ΚΑ.Ν, κ. Μαρία Σιαλή – Ψυχολόγος/Ειδικός Τοξικοεξαρτήσεων, και κ. Ντόρις Καμαρά, Επιστημονική Συντονίστρια Κέντρου Συμβουλευτικής Εφήβων και Οικογένειας για εξαρτήσεις «ΠΕΡΣΕΑΣ», θα μετέχουν σε δύο θεματολογικές ενότητες συζήτησης, ενώ την κάθε ενότητα θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό που θα παρακολουθήσει την ημερίδα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, κ. Δημήτρης Δημητρίου, κατά την έναρξη της ημερίδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών και την αντιμετώπιση και θεραπεία της ουσιοεξάρτησης.

* Πρόγραμμα Ημερίδας