ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

EMAMALI ESMAEIL ZADEH GHADER

Ο Emamali Esmaeil Zadeh Ghader,(ημερ. γεννησης 05/05/1975) από το Ιράν, καταζητείται από την Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστειών, διάρρηξης και κλοπής καθώς και τραυματισμού. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
Οι υποθέσεις διερευνώνται από τα Τ.Α.Ε. Λεμεσού, Λευκωσίας, Πάφου και Λάρνακας.

Emamali Esmaeil Zadeh Ghader (date of birth 05/05/1975). The Nicosia and Pafos and Limassol Crime Investigation Departments are investigating seven cases of robberies and thefts. The DNA and fingerprints collected from the scene of the crime, matches those of the wanted person.

Σημ: Η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.