ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

MIKHAIL LUNEV

Φωτογραφία και στοιχεία υπόπτου προσώπου που καταζητείται σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον MIKHAIL LUNEV, ηλικίας 43 ετών, από Ρωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 06 και 20 Αυγούστου, στην περιοχή Πύλας, στη Λάρνακα. Από την κατοικία κλάπηκαν το κλειδί αυτοκινήτου των ενοίκων και το ίδιο το αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία. Το όχημα εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στις 20 Αυγούστου, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της διάρρηξης και κλοπής, να βρίσκεται σταθμευμένο σε παρακείμενη περιοχή στην Πύλα.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων.