ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

MEHMET CELIK

Τα στοιχεία και φωτογραφία άντρα ηλικίας 49 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στον Στρόβολο, Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Mehmet Celik, ημερομηνία γέννησης 20/03/1973, Κούρδος, ο οποίος ελλείπει από τις 4:30 το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Μαΐου, 2022.

Ο 49χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μέτριου αναστήματος, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε κοντομάνικη φανέλα, μπλε φόρμα και παντόφλες τύπου φλιπ-φλοπ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

TWITTERFACEBOOK
Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.