Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, 14χρονη που απουσίαζε από το χώρο διαμονής της, στην Λεμεσό, από τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, 2020.
Στοιχεία και φωτογραφία της είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της.
Μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, η 14χρονη εντοπίστηκε χθες Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου. Αυτή κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της, επέστρεψε στο χώρο διαμονής της.
Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.